• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександрійські регіонали вірять у переконливу перемогу на виборах у своєму місті
    Опубликовано: 2005-11-24 16:04:00
    Про це у розмові з кореспондентом Інформаційного серверу заявив голова міської партійної організації, мер міста Cтепан Цапюк.

    - Зараз розпочався етап формування партійних списків кандидатів у депутати на вибори різних рівнів, - сказав він. - Я впевнений, що в списках міської Партії регіонів обов’язково з’являться нові обличчя, яскраві особистості. Це будуть лідери громадської думки, люди, яким довіряє громада. Називати конкретні імені сьогодні ще рано. Тому що всі рішення повинні прийматися партійними конференціями. Одне з впевненістю можу сказати: тільки принципово внутрішньопартійна дискусія стане підставою щодо прийняття остаточного рішення.

    - Що принципово нового міська Партія регіонів запропонує виборцю у виборчих перегонах 2006 року?

    - Хочу зауважити, що нове – це давно забуте старе. А тому головне, що ми пропонуємо – це стабільність і ніяких „чудес” та „феєрверків”. Стабільність у малому та середньому бізнесі, стабільність в економіці, стабільність та соціальні гарантії – у соціальній сфері. І кропітка, напружена праця...

    А ще – ніякого чорного піару, до чого закликаю і своїх опонентів. І обов’язково деякі нові цікаві родзинки у виборчій компанії. Але все це буде представлено виборцю у відповідності із законодавством про вибори.

    - На минулих виборах 53% виборців міста віддали перевагу В.Януковичу. Які очікування щодо перемоги міської Партії регіонів на виборах 2006 року?

    - На виборах 2006 року міська Партія регіонів іде великою монолітною командою. А тому у нас є всі шанси на високі результати. Вважаю, що 53% голосів минулих виборів ми можемо розділити лише з комуністами. Наш виборець для „чужаків” не прохідний. Але останнє слово за моїми земляками.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.