• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Голуб: Галичани не зрозуміли і не зробили висновки з попередніх президентських та парламентських виборів
    Опубликовано: 2005-11-24 16:24:00
    Народний депутат України, фракції КПУ Олександр Голуб заявив, що одним із завдань львівських комуністів є створення після виборів 2006 року фракцій КПУ у Львівській обласній та Львівській міській радах. Про це він заявив у коментарі , оцінюючи ймовірну партійно-політичну конфігурацію на Львівщині напередодні старту виборчої кампанії 2006 року.
    «Переваг кампанії 2006 року на Львівщині я не бачу зовсім. Чому? Справа в тому, що галичани не зрозуміли і не зробили висновки з попередніх президентських та парламентських виборів. Що люди, яких вони вибрали, зробили принаймні для мешканців Львівщини, я вже мовчу про всію Україну? – Нічого. Якби галичани зробили ці висновки, можна було б говорити про якісь переваги. Головна боротьба на Львівщині розгорнеться між «Нашою Україною» та БЮТ. Голосні події відбуватимуться на тлі протиборства цих політичних сил.
    Конкретних завдань львівським комуністам не ставилося. Хоча одним з завдань є створення після виборів 2006 року фракцій КПУ у Львівській обласній та Львівській міській радах. Плюс отримати не менше голосів, ніж на минулих парламентських виборах.
     
    Як на мене, лідерами мерської кампанії у Львові мали би стати Андрій Садовий та Петро Писарчук. Стосовно Куйбіди, Стецьківа, Сендеги та інших, то, мені здається, що люди уже втомилися від цих прізвищ. А Василь Куйбіда уже переріс посаду міського голови Львова. Мені здається, він би робити нормальну кар’єру на рівні Києва».
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.