• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко за блок, який переможе на виборах- 2006
    Опубликовано: 2005-11-25 10:33:00
    У політичний блок Ющенко “Наша Україна”, про створення якого оголосила партія “Народний Союз Наша Україна”, увійдуть демократичні сили, які поділяють ідеологію Майдану.
    Про це Президент України Віктор Ющенко заявив сьогодні на прес-конференції у Києві після завершення українсько-польських переговорів на найвищому рівні.
    За словами Віктора Ющенка, "це початок політичної ініціативи, мета якої - консолідувати здорові демократичні сили на вибори 2006 року до парламенту України. Це відкрита сторінка, до якої запрошуються політичні сили, яким дорогі ідеали Майдану".
    Він висловив переконання, що наступні вибори до парламенту дадуть остаточну відповідь на запитання про перемогу демократії в Україні і неможливість її демонтажу. Блок, про створення якого оголосила "Народний Союз Наша Україна", є блоком політичних партнерів, які сповідують ідеологію України, в якій буде верховенство права і свобода слова, додав Президент.
    "Я підтримую цю ініціативу моїх політичних колег і буду підтримувати усі політичні діалоги, які будуть спрямовуватися на те, щоб ми сформували коаліцію, у яку увійде нація, яка переможе на виборах до парламенту 2006 року", - сказав Віктор Ющенко. Як відомо 25 листопада о 13.30 буде підписано Угоду про утворення політичного Блоку Ющенка "Наша Україна".
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.