• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин: "Ми через референдуми можемо розірвати країну"
    Опубликовано: 2005-11-25 10:37:00
    На засіданні консультативно-дорадчої ради представників органів місцевого самоврядування при голові Верховної Ради в четвер, Володимир Литвин повідомив про те, що в ЦВК уже подані документи про проведення Всеукраїнського референдуму по питанню про вступ України в НАТО та ЄЕП.
     
    Спікер припустив, що, можливо, будуть подаватися ще документи про проведення Всеукраїнського референдуму з питань мов в Україні, а також федеративного устрою країни. "Ми через референдуми можемо розірвати країну", - сказав Володимир Литвин.
    За повідомленням інтернет-видання «Українська правда», СДПУ(о) передала в ЦВК документи про реєстрацію ініціативних груп по збору підписів для проведення референдуму з питання вступу України в НАТО та Єдиний економічний простір. Про це заявив фракції СДПУ(о) Володимир Заєць.
     
    За його словами, СДПУ(о) вже провела 26 зборів по Україні по створенню таких ініціативних груп і передала в ЦВК "38 пакетів з документами" про реєстрацію цих груп. Представник СДПУ(о) також висловив надію, що найближчим часом відбудеться засідання ЦВК, на якому будуть зареєстровані відповідні ініціативні груп.
     
    Депутат нав, що відповідно до законодавства, після реєстрації таких груп вони повинні зібрати 3 млн. підписів громадян України в 2/3 регіонів країни, на підставі чого може бути прийняте рішення про проведення Всеукраїнського референдуму.
    Прес-служба НПУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.