• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПЗУ: Україна не несе втрат не вступаючи до СОТу
    Опубликовано: 2005-11-25 10:46:00
    ПЗУ вважає неправдоподібним заяву прес-служби МЗС, щодо втрат, які несе Україна, не будучи ом Світової організації торгівлі. Анонсуючи подібну інформацію, влада нав'язує суспільству однобічну інформацію й тим самим, вводить громадськість в оману. Можливо, країна й не одержує якусь частку прибутку, але кому відомо скільки втрат понесе Україна від вступу у СОТ. ПЗУ цікавить, чому опускаються негативні аспекти подібної інтеграції й за якими критеріями оцінюється вигоди вступу в торговельну організацію. Вступаючи в будь-які міжнародні організації, необхідно виходити, у першу чергу, з національних інтересів.
     
    Потрібно бути реалістами, розглядаючи геоекономічне положення України, переконані в ПЗУ. 70 років командної економіки не могли пройти безслідно, в Україні й дотепер немає розвинутої ринкової інфраструктури й тому багато галузей не є контоспроможними. До того ж необхідно враховувати небезпеки, які несе ВТО, наприклад розповсюдження генетично модифікованих організмів. Тому, держава повинна спрямувати всі зусилля для розвитку національної економіки й зробити її по-справжньому контоспроможною.
     
    Прес-служба ПЗУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.