• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ХДС Криму провела акцію: "Діти проти тиків"
    Опубликовано: 2005-11-25 10:50:00
    Турбота про молоде підростаюче покоління є одним із пріоритетів партії Християнсько-Демократичний Союз та її молодіжної організації. Керівництво знаходить і по можливості підтримує ще незміцнілі молоді кримські таланти, оскільки саме від сьогоднішньої молоді залежатиме наша культура, наша освіта і здоров'я нації.
    Так, нещодавно за підтримки молодіжного відділення партії ХДС у найбільш проблемному і складному Джанкойському регіоні було проведено акцію "Діти проти тиків", яка, сподіваємося, назавжди вбереже підлітків і не затьмарить їхнє життя вадами сучасного суспільства, допоможе стати повноцінними громадянами нашої держави і знайти своє місце під сонцем.
    У цьому буде й маленька частка заслуги партії Християнсько-Демократичний Союз. На початку листопада в Харкові відбувся конкурс молодих дизайнерів "Пором 2005". У заході взяли участь як професійні дизайнери, для яких це не перший показ мод, так і ще зовсім молоді модельєри з України, Росії, Молдавії. Усього було продемонстровано 31 колекцію.
     
    До фіналу конкурсу-показу ввійшла й колекція студентки кримського вищого професійного училища сфери обслуговування і будівництва Наталі Мілайкіної. Можливість узяти участь у конкурсі "Пором 2005" Наталя одержала завдяки підтримці нашої партії і керівництва свого навчального закладу. "Я була щаслива, коли довідалася, що моя робота вийшла в другий, заключний тур", – сказала дівчина. Більше того, колекція Н. Мілайкіної серед такої кількості робіт була визнана ами журі як найбільш професійна й оригінальна. Наталя повернулася додому переможницею.
    Голова Кримської організації партії ХДС Микола Голубєв підкреслив, що із Сімферопольським училищем сфери обслуговування і будівництва склалися давні партнерські відносини. 105 викладачів, майстрів виробничого навчання і студентів стали ами партії. Найближчим часом вони спільно проведуть низку благодійних акцій для інвалідів, пенсіонерів і ветеранів Великої Вітчизняної війни.
    21 листопада в Сімферополі в Кримському академічному російському драматичному театрі відбулося урочисте підведення підсумків і нагородження лауреатів V, ювілейного, Міжнародного конкурсу молодих піаністів ім. Алемдара Караманова. Конкурс входить до асоціації музичних конкурсів України. 70 молодих музикантів з 9 країн: України, Росії, Білорусії, Туреччини, Китаю, Японії і Башкортостану, Молдавії та Литви стали його учасниками.
    Директор Благодійного фонду А.Караманова Ірина Силінг відзначила, що ювілейний конкурс вийшов на вельми високий професійний рівень багато в чому завдяки компетентному журі й спонсорській підтримці різних організацій, у тому числі й Голові Кримського відділення партії Християнсько-Демократичний Союз, який з 1996 року надає підтримку учасникам конкурсу. І.Силінг подякувала лідерові християнських демократів Криму за надану благодійну допомогу переможцеві з Китаю Ляо Сянь Ті, котрий здобув 3-ю премію в групі С.
    У планах у керівництва партії ХДС – ціла низка благодійних заходів, найближчий з яких відбудеться в переддень Міжнародного дня боротьби зі СНІДом і буде організований спільно з Міжконфесійною Радою Криму "Мир – Дар Божий". Акцію буде спрямовано на профілактику ВІЛ-СНІДу серед молоді.
    Прес-служба партії ХДС
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.