• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 24 листопада відбулася чат-конференция з Григорієм Суркісом
    Опубликовано: 2005-11-25 10:55:00
    24 листопада на "Кореспонденті" відбулася чат-конференция з народним депутатом України заступником Голови СДПУ(О), президентом ФФУ Григорієм Суркісом. Коментуючи перспективи проведення в Україні Євро-2012, він сказав: "У багатьох скептиків була впевненість, що Україна не пройде навіть перший етап відбору на тендері щодо проведення Євро-2012. Ми ж всім скептикам довели, що треба працювати засучивши рукава. Ми довели: треба працювати незважаючи на відсутність необхідної інфраструктури, правової бази й так далі".

    "Я використав всі свої можливості як Виконкому УЄФА, переконавши своїх колег дати цей шанс Україні. Я твердо впевнений: якщо не надати Україні цю можливість, то тільки через 20-25 років ми зможемо розвинути таку інфраструктуру. Необхідно синхронізувати зусилля галузей виконавчої й законодавчої влади, гармонізувати правове поле. Повинен бути прийнятий, наприклад, цілий ряд спеціальних законів, які б вирішували питання фіскальної й податкової політики, забезпечували ввіз товарів, необхідних для проведення Чемпіонату, регулювали ввіз валюти. Крім того, необхідно прийняти закон про волонтерів", - відзначив він.

    "Я перекй у тім, що діючи синхронно політики, дипломати, президент, и уряду й депутати можуть домогтися того, що Євро-2012 буде проведено в Україні", - підкреслив Суркіс.
     
    Прес-служба СДПУ(О)
     
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.