• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заява голів обласних організацій Селянської партії України
    Опубликовано: 2005-11-25 12:03:00
    Як стало відомо, колишній заступник Голови СелПУ Довгань С.В., виключений з партії постановою VІІІ пленуму Вищої ради СелПУ, робить спробу скликати 26 листопада 2005 року зібрання своїх прибічників, самочинно надавши йому статус з’їзду Селянської партії України.

    Ми, керівники 16-ти обласних організацій СелПУ, заявляємо, що на проведених напередодні конференціях були обрані делегати на VІІ позачерговий з’їзд Селянської партії України, який згідно зі Статутом СелПУ скликається Вищою радою партії під керівництвом її Голови Засухи Т.В.

    Жодному з делегатів, обраних на цих конференціях, не надавалися повноваження представляти наші організації на зібранні, яке організовує Довгань С.В.

    У цьому зв’язку, ми звертаємося до колег-однопартійців з настійливим проханням не піддаватися на провокації розкольників і діяти виключно в рамках Статуту СелПУ.

    Ми закликаємо вас підтримати звернення Вищої ради Селянської партії України до регіональних і обласних організацій про проведення повноцінного з’їзду Селянської партії України за участю делегатів від усіх регіональних і обласних організацій СелПУ, де публічно обговорити проблеми, що виникли, та прийняти рішення, які б стали консолідуючою нормативною основою збереження єдності партії та участі її у виборах народних депутатів України 26 березня 2006 року.

    Голови обласних організацій СелПУ:

    Вінницької П.Ф. Лантух

    Дніпропетровської С.В. Адамян

    Донецької В.М. Літовченко

    Житомирської А.С. Ревунець

    Запорізької С.М. Вегеря

    Івано-Франківської
    В.В. Остапович

    Київської І.П. Бідзюра

    Львівської О.І. Єжижанська

    Миколаївської О.П. Малишко

    Одеської В.М. Цапенко

    Полтавської А.П. Гречко

    Рівненської О.П. Чуприна

    Тернопільської П.Г. Ткачук

    Харківської А.М. Хохлов

    Хмельницької
    Б.В. Балицький

    Черкаської Н.О. Крупська
    Прес-служба СПУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.