• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Третьяков вав суд проти Зінченка
    Опубликовано: 2005-11-25 12:46:00
    Печерський районний суд Києва задовольнив вимогу колишнього Першого помічника Президента О.Третьякова щодо спростування недостовірної інформації, поширеної О.Зінченком на прес-конференції 5 вересня 2005 р.
     
    Суд зобов’язав О.Зінченка протягом одного місяця з дати вступу судового рішення в законну силу провести прес-конференцію в ІА "Інтерфакс-Україна", під час якої спростувати свої безпідставні звинувачення на адресу О.Третьякова.
     
    Нагадуємо, що 19 вересня 2005 р. Генеральна прокуратура України винесла постанову, якою відмовила у порушенні кримінальної справи відносно О.Третьякова щодо втручання в діяльність судових органів та протидію законній господарській діяльності підприємств.
     
    Коментуючи свою перемогу в суді, О.Третьяков заявив: "Я був впевнений, що правовим шляхом я зможу захистити своє добре ім’я. Сьогодні суд продемонстрував справжню ціну звинувачень, поширених проти мене. Зінченко не надав до суду жодного доказу на підтвердження своїх заяв. Я перекй, що Тимчасова слідча комісія Верховної Ради дуже скоро поставить крапку в цьому брудному спектаклі".
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.