• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатські ліберали взяли курс на відстоювання інтересів інвесторів, щоб закласти міцний фундамент під вибори-2011
    Опубликовано: 2005-11-25 14:07:00
    Закарпатські ліберали взяли курс на відстоювання інтересів «інвесторів, роботодавців і тих, хто сам забезпечує себе роботою». Про це 24 листопада в Ужгороді заявив голова Закарпатської регіональної організації ЛПУ Володимир Панов, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Виступ Панова значною мірою стосувався аналізу інвестиційної політики області та її економічного розвитку. За його словами, загалом спостерігається економічний спад. Зокрема, залучення прямих іноземних інвестицій за 9 місяців цього року порівняно з аналогічним періодом минулого зменшилося на 30%, приріст іноземних інвестицій – у 6 разів, створено втричі менше робочих місць в ТПР та СЕЗ, динаміка зовнішньоторговельного обороту зменшилася на 47%, темпи росту обсягів промислового виробництва – на 25%.
     
    На думку Володимира Панова, причиною такого спаду економіки області стало скасування законів про СЕЗ та ТПР, які регіональна влада так не змогла відстояти, оскільки «не було жодної політичної сили, яка б активно допомагала у цьому владі.»
     
    Закарпатські ліберали також повідомили, що йтимуть на вибори. Самостійно чи в блоці – ще не визначилися. Але їх метою не буде позитивний результат в 3% виборців. Ліберали прагнуть продемонструвати цивілізовані чесні «змагання» і закласти міцний фундамент під вибори-2011.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.