• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НДП та Партія екологічного порятунку створюють передвиборчий блок
    Опубликовано: 2005-11-25 14:40:00
    Народно-демократична партія та Партії екологічного порятунку заявляють про початок формування широкого передвиборного блоку для участі в кампанії 2006 року. Про це йдеться у заяві прес-служб партії.

    „Ми не спираємося на адміністративний ресурс, не входимо до діючих політичних коаліцій і тому маємо всі підстави говорити про самостійну участь у виборах, спираючись на свій досвід, кадровий потенціал, здорову амбіційність, довіру виборців. Наш союз – не на виборчу дистанцію. Разом з іншими громадсько-політичними силами ми будемо розбудовувати країну справжньої демократії, сприятливого екологічного середовища, політично та економічно сильну, соціально розвинуту, молоду й амбітну”, – йдеться у заяві.

    Партії також відзначають: „ми розуміємо всі ризики виборів 2006 року як для народу України, так і для себе. Але свідомо йдемо не лише брати участь, а перемагати, щоб формувати нову політику України XXI століття”.

    Депутат
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.