• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олександр Ткаленко: Коли кандидат у нардепи йде на вибори він повинний показати, що у нього за спиною
    Опубликовано: 2005-11-25 14:55:00
    Міністерства юстиції 17 листопада зареєструвало указ Міністерства фінансів „Про затвердження форми Декларацій про майно та доходи кандидата в народні депутати України”, відповідно до якого кандидатам у народні депутати дозволено не декларувати доходи ів своєї сім’ї. Наказ прокоментував народний депутат України, Комітету з організованою злочинністю та корупцією, голова Херсонської обласної організації НРУ Олександр Ткаленко.

    „Я вважаю, цей наказ кроком від прозорості. Особа, коли вступає на посаду державного службовця, то вона має декларувати доходи найближчого свого оточення. Таким чином, відповідно до наказу, коли парламентарі проходять відбірковий тур, то доходи ів сімей можна не декларувати. Але коли попадають у фінал, то – відкривай всі грошові потоки родини”, - зазначив Олександр Ткаленко.
     
    Служба Комунікацій НРУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.