• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • України та Росії немає невірішуваних питань відносно СОТ - Юрій Бойко
    Опубликовано: 2005-11-25 14:58:00
    Лідер Республіканської партії України Юрій Бойко вважає надуманими ствердження про те, що Україна не зможе вступити до Світової організації торгівлі пізніше Росії. Про це він заявив у інтерв'ю журналістам.

    "Розмови про "біг навперегони" між нами та Росією – це, скоріше за все, надумана тема, яка мусується виключно за політичними міркуваннями. Заяви про те, Росія ще більше тиснутиме на Україну, якщо першою вступить до СОТ, не сприяють покращенню наших відносин. Я вважаю, що рівень стратегічного співробітництва між нашими країнами такий, що у нас немає не вирішуваних питань, тим більше відносно вступу до СОТ", – сказав Ю. Бойко.

    Лідер республіканців впевнений, що Україна та Росія зможуть успішно домовитися відносно розміру стягнень у зв'язку зі вступом до СОТ. "Є маса сфер, у яких ми співпрацюємо, тому ми обов'язково вийдемо на розуміння та взаємовигідний результат", – підкреслив політик.

    За словами Юрія Бойка, нагнітання антиросійських настроїв може негативно вплинути на процес вступу України до СОТ: "Коли ми біжимо похапцем, ми можемо ненароком загубити якусь свою галузь через те, що щось у ній не додивимось. А сам вступ, безумовно, процес позитивний. Весь цивілізований світ пішов цим шляхом. В результаті вступу до СОТ наша металургія буде від антидемпінгових розслідувань, будуть більш прозорі умови ведення бізнесу, і буде більш прогнозований ринок в країнах ЄС, оскільки ми отримали до нього доступ.
     
    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.