• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віталій Кличко не виключає, що стане політиком
    Опубликовано: 2005-11-25 15:14:00
    По завершенні боксерської кар'єри, він планує перебратися на Батьківщину. Ідеться про можливість виставити свою кандидатуру на посаду Київського міського голови. "Моє рішення залежатиме від бажання киян", - зазначив Віталій. Чемпіон також припустив появу свого імені і у списках кандидатів на депутатське крісло у Верховній Раді. Ідти у парламент Кличко розраховує разом з об'єднаною помаранчевою командою. Розкол останньої Віталій вважає явищем незрозумілим.
     
    Віталій Кличко:
    - Я не исключаю возможности выдвижения своей кандидатуры на выборах в Верховный Совет Украины. Я надеюсь что те демократические силы которые стояли плечем к плечу на Майдане год назад объеденяться и я выставил бы мою кандидатуру от блока демократических сил.

    Остаточно визначитись та оприлюднити свої політвподобання Віталій Кличко пообіцяв вже незабаром. Зараз я лише проводжу переговори додав боксер.
     
    5 канал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.