• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мороз: Миколи Мельниченка не буде в списках соціалістичної партії
    Опубликовано: 2005-11-28 10:36:00
    «Я займаюся зараз проблемою відновлення Миколи Мельниченка в списках кандидатів до Верховної Ради від Соціалістичної партії на виборах 2002 року і відновлення його в статусі народного депутата. До мене вже підходило кілька ів нашої фракції, народних депутатів, які висловили готовність написати заяву про складання з себе депутатських повноважень для того, щоб Микола Мельниченко став народним депутатом. А от відносно 2006 року — питання про внесення Миколи Мельниченка до списку СПУ ми не розглядали», — заявив 26 листопада під час прес-конференції у Львові лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз, відповідаючи на запитання, чи буде Микола Мельниченко включений до списку СПУ на парламентських виборах 2006 року.
     
    Принагідно, Олександр Мороз прив, що 28 листопада виповнюється п’ята річниця з моменту оприлюднення ним з парламентської трибуни «плівок Мельниченка».
    «Я вважаю, що Віктору Ющенку в річницю Помаранчевої революції варто було б зти у своєму виступі на Майдані про справу Георгія Гонгадзе, оскільки вона не просто знакова — вона символізує сама по собі, залежно від її стану, або є в Україні демократія, або її немає. Або закон однаковий для всіх, або ні. Або нова влада покриває гріхи старої влади, чи вона все-таки хоче очиститися від того зла, котре було і утверджувалося тут впродовж чотирнадцяти років», — заявив лідер СПУ. Він запевнив, що він буде домагатися того, аби «справа Георгія Гонгадзе не розована, а повністю, з усіма її фігурантами, замовниками, організаторами і виконавцями, постала перед судом».
    «Поки що попередня прокуратура, та й нинішня прокуратура, цю справу локалізувала тільки до звинувачень окремих виконавців вбивства, що я вважаю недостатнім. Суспільство так не може очиститися, кожен, хто зробив злочин, повинен понести кару, особливо якщо він причетний до влади», — наголосив О.Мороз.
    «Багато води спливло, багато надій, які поки що не справдилися, але я вважаю, що справа Георгія Гонгадзе буде обов’язково доведена до суду в повному обсязі», — перекй голова СПУ.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.