• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Календарний план заходів на місцевих виборах та низку документів з підготовки й проведення виборів народних депутатів прийнято на засіданні ЦВК
    Опубликовано: 2005-11-28 11:57:00
    25 листопада Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович провів чергове засідання Комісії.
    На ньому Центральна виборча комісія розглянула низку важливих питань з організації та проведення виборів народних депутатів України. Зокрема, стосовно зразків та описів печаток, вивісок окружної і дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року та штампа з написом „ВИБУВ”. Комісія затвердила зразки та опис печаток окружної та дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року, зразок штампа з написом “ВИБУВ”, а також зразки та опис вивісок окружної та дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року.
    Згідно з прийнятою з цього питання постановою Секретаріатові Центральної виборчої комісії доручено забезпечити виготовлення печаток окружних виборчих комісій та передати їх відповідним комісіям після їх утворення. Цей підрозділ Комісії також забезпечить виготовлення печаток, вивісок і штампів “ВИБУВ” для дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць та передасть їх Міністерству закордонних справ України для надсилання до дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року після їх утворення. А на окружні виборчі комісії покладено забезпечення виготовлення вивісок окружних і дільничних (звичайних і спеціальних виборчих дільниць) виборчих комісій з виборів народних України 26 березня 2006 року, печаток та штампів з написом “ВИБУВ” для дільничних виборчих комісій та передача їх дільничним виборчим комісіям після їх утворення.
    Крім того, Комісія затвердила форму списку осіб від політичних партій, виборчих блоків політичних партій для включення їх до складу окружних виборчих комісій з підготовки та проведення виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року. Відповідну постанову отримають політичні партії (блоки), які в поточному складі Верховної Ради України станом на 15 вересня 2005 року мають свої партійні фракції (фракції блоків), і політичні партії, виборчі блоки політичних партій – суб’єкти виборчого процесу.
    Ще однією постановою Комісії було схвалено форму списку осіб від політичних партій, виборчих блоків політичних партій для включення їх до складу дільничних виборчих комісій з підготовки та проведення виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року і форму списку осіб від політичних партій, виборчих блоків політичних партій, Міністерства закордонних справ України для включення їх до складу дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць з підготовки та проведення виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року.
    Центральна виборча комісія прийняла також постанову „Про відзначення Подякою Центральної виборчої комісії”. Цим почесним заохоченням Комісії відзначено 17 працівників освіти міста Києва за сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні повноважень щодо організації на високому якісному рівні підготовки та проведення виборів Президента України.
    Прес-служба ЦВК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.