• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черновецький роздає продпайки пенсіонерам
    Опубликовано: 2005-11-28 15:44:00
    Черновецький роздає "додаткові продуктові набори" київським пенсіонерам. Се дійство відбувається за адресою Оболонський проспект, 28А.

    Якщо є бажання, знайти мобільну групу з роздачі продпайків дуже легко - довкола роздатчиків купчиться значна кількість місцевих мешканців.

    У склад пайку входять:
    Гречка - 1 кг.
    Цукор - 1 кг.
    Олія - 1 литр.
    Консерви "Шпроти" - 1 банка.
    Паштет - 1 банка.
    Згущонка - 1 банка.
    Газета "Маю право" за листопад-2005.

    Все це упаковано в пакет з написом "Від серця до серця. Леонді Черновецький". Пенсіонери, які стоять у черзі за пайком, кажуть, що пакетодавці радять голосувати за Черновецького на виборах київського міського голови. Очевидно, пакет може отримати людина буль-якого віку з київською реєстрацією - але в цю пору дня вдома тільки пенсіонери.

    Сувора пані, яка роздає пакети, відмовляється спілкуватися з журналістами. Роздані пайки відмічаються у відомості, а ті, хто отримав, підписують інший листок - зі своїми даними. Цей листок - збір підписів за висунення Черновецького на посаду мера.
     
    Сила народу

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.