• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася VII конференція Сумського обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-28 15:52:00
    На порядок денний партійного у були винесені питання щодо виконання рішень VI конференції обласного відділення, VII з’їзду Партії регіонів та підготовки до виборів 2006 року, обрання заступника голови і ів ради обласного відділення, делегатів на позачерговий VIII з’їзд партії, пропозицій VIII з’їзду партії щодо кандидатур для включення в списки кандидатів в народні депутати від обласного відділення.

    Перед початком конференції відбулося засідання ради обласного відділення, на якому були погоджені тези докладу голови обласного відділення, кількісний і персональний склад керівних органів конференції. и ради розглянули та обговорили запропоновані кандидатури для обрання делегатами VIII з’їзду, а також кандидатури для внесення в списки кандидатів в народні депутати.

    В конференції взяли участь і виступили народний депутат, депутатської фракції Партії регіонів «Регіони України» Євген Лапін та Політвиконкому Партії регіонів Михайло Чечетов.

    На конференцію були запрошені: голова обласного відділення «Руський блок», який оприлюднив заяву – звернення до обласного відділення Партії регіонів про спільні дії на виборах 2006 року та саморозпуск обласної організації і персональний вступ колишніх її ів до Партії регіонів, а також лідер обласної організації партії «Нова Демократія», (саморозпуск).

    Традиційно, голова обласного відділення В.Бондар вручив 15 партійних квитків новому поповненню Сумської міської організації. Слід зазначити, що із 15 чоловік нового поповнення 13 – це молодь віком до 28 років. Хоча проведення обласної конференції не було проанансоване в засобах масової інформації, молоді сумчани приходили в приміщення, де проходила конференція, і просили прийняти їх в и Партії регіонів.

    З доповіддю «Про виконання рішень VI конференції Сумського обласного відділення, VII з’їзду Партії регіонів та підготовку до виборів 2006 року» висту голова обласного відділення В. Бондар.

    У виступі лідер регіоналів Сумщини охарактеризував суспільно – політичну ситуацію в регіоні, проаналізував стан партійного будівництва. Зазначив, що обласна партійна організація першою в Україні на регіональному рівні 1 жовтня ц.р. звернулася до обласних організацій політичних партій з пропозицією укласти Угоду про проведення мо чистих і чесних виборів у 2006 році. В докладі дана оцінка проведеній роботі щодо звірки ів партії, перереєстрації міських та районних, легалізації первинних, сільських, селищних парторганізацій. Бондар В.О. наголосив, що у таких міських партійних організаціях як Шосткинська, Роменська, Конотопська, Сумська рельєфно просліджується тенденція до значного поновлення партійних лав. Зокрема, в Шосткинській міській організації за період після ІІ етапу VI обласної конференції. Тобто, за місяць і 25 днів чисельність парторганізації зросла у 4 рази, з 70 до 285 осіб.

    Значну увагу доповідач приділив питанню мобілізації всіх ресурсів – організаційних, фінансових, інтелектуальних, матеріальних – для завершення підготовчого періоду до виборів 2006 року. Підкреслив, що наступні вибори будуть жорсткими і значними по обсягу як організаційної, агітаційної, так і політичної роботи.

    На основі аналізу результатів парламентських виборів 2002 року (блок «За Єдину Україну» одержав 17 відсотків голосів виборців області) та президентських виборів 2004 року (за В. Януковича проголосували 16,9 % виборців) В. Бондар вніс пропозицію розробляти стратегію і тактику виборчого PR, виходячи із суспільно – політичної ситуації в області. Підкреслив, що міські та районні виборчі штаби повинні формуватись виключно професіоналами, бо проводити аналітичну роботу, вивчати громадську думку, формувати політичну волю електорату, моніторити і контактувати із ЗМІ, оперативно вносити корективу в тактику виборчого піару в процесі виборчої кампанії, розробляти спец проекти – під силу лише професіоналам. Застеріг партійців, що мета виборчої кампанії двоєдина – одержати позитивний результат (одержати перемогу) і консолідувати суспільство. Підкреслив високу ціну результатів виборів, бо парламент буде призначати Прем’єр – міністра, який реально буде главою держави.

    Виступаючі на конференції порушили питання роботи партійних організацій і виборчих штабів, нагального вирішення проблеми фінансування, захисту партійців, які потерпіли або потерпають від політичних переслідувань, уроків та недоліків президентських виборів 2004 року, чіткої та ефективної роботи VIP персон, які будуть відвідувати регіон, участі ів Союзу молоді регіонів України в політичному житті регіону, вчасності розробки Партією регіонів Стратегії економічного розвитку України.

    Уважно була вислухана учасниками конференції розгорнута доповідь а Політ виконкому Партії регіонів М. Чечетова. В промові детально були охарактеризовані та проаналізовані: суспільно – політична та соціально – економічна ситуація в державі, розкладка політичних сил, робота і конкретні дії Партії регіонів після президентських виборів 2004 року. Доповідач ознайомив присутніх з основними положеннями Стратегії економічного розвитку України, розробленою Партією регіонів, положеннями передвиборчої Програми Партії регіонів, яка буде розглянута на VIII з’їзді Партії регіонів.

    Є. Лапін в короткому виступі вніс слушні пропозиції щодо тону і змісту виборчого PR, підкресливши значимість і роль в ньому лідера Партії регіонів В. Януковича. Окремо виділив питання створення у місцевих радах груп і фракцій Партії регіонів.

    З питань порядку денного прийняті відповідні рішення. Обрані 4 делегати на VIII з’їзд Партії регіонів.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.