• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася XI конференція Кіровоградського обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-29 10:01:00
    Представники від усіх районів області розглянули питання про обрання кандидатів у народні депутати України від Кіровоградської області, делегатів на VII з’їзд Партії регіонів.

    Одне з найголовніших питань, розглянутих на конференції, стосувалося обрання нового голови обласного відділення Партії регіонів та його першого заступника. Політвиконкому Партії Михайло Чечетов ознайомив присутніх із листом голови Партії регіонів Віктора Януковича, у якому сказано, що Олександрія зі своєю сильною, монолітною і злагодженою командою лідирує сьогодні на політичному терені Кіровоградщини. Крім того, у листі йдеться про те, що кандидатура С. Цапюка як блискучого менеджера і управлінця була розглянута на засіданні Політради Партії регіонів як одного з кандидатів на посаду голови обласного відділення. Після обговорення відповідної рекомендації конференцією одноголосно був обраний головою обласного відділення Партії регіонів Олександрійський міський голова, голова Олександрійської міської Партії регіонів С. Цапюк, а його першим заступником – М. Ковальчук.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.