• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Піскун піде на вибори в компанії з Януковичем. Можливо
    Опубликовано: 2005-11-29 14:38:00
    У виборчому списку Партії регіонів може з'явитися прізвище Святослава Піскуна. Про таку вірогідність заявив партійноої фракції Тарас Чорновіл. Екс-генпрокурор наразі добивається поновлення на посаді та спілкується з політиками Партії регіонів.
    Разом з тим Чорновіл не стверджує чи буде, чи ні Піскун у списку Регіонів, однак вірогідність цього дуже висока. А от про балотування у народні депутати Рината Ахметова повідомив лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Право стати народним депутатом один із найбагатших людей країни та особа, яка завжди сторонилася публічності, виборюватиме у списку Партії регіонів. Під яким номером з'явиться прізвище Ахметова, Янукович не повідомив. Хоча додав, що список уже готовий на 99% і стане надбанням громадськості першого ня - після остаточного затвердження на політраді партії.
    5 канал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.