• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин: Приїзд Мельниченка є «останньою картою» для деяких сил
    Опубликовано: 2005-12-01 15:17:00
    Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що приїзд до України екс-майора Миколи Мельниченка є «останньою картою» для деяких політичних сил у боротьбі за владу. Таку думку спікер висловив в інтерв’ю журналістам у четвер.

    «Я думаю, що погано йдуть справи в деяких командах, так вони намагаються витягнути з рукава останню карту», - сказав Литвин. Коментуючи заяву Мельниченка про те, що в ході свого візиту до України він має намір оприлюднити повну інформацію про дії колишніх посадовців в Україні, спікер відзначив, що спочатку, за версією Мельниченка, він був людиною, яка «знала із самого початку, що відбувається». «А зараз я учасник», - сказав спікер.

    Литвин також вважає, що приїзд Мельниченка організований для того, щоб топтатися» по політичних опонентах. Чи «вийде у них це, я не думаю», - сказав Литвин.

    Відповідаючи на питання журналістів, які надії Литвин покладає на роботу тимчасової слідчої комісії з організації касетного скандалу, спікер підкреслив, що цією темою не цікавиться. «Вона для мене нецікава. Мене цікавить встановлення істини», - заявив Литвин. При цьому Литвин припустив, що істини від екс-майора Миколи Мельниченка ніхто не дочекається.

    Крім того, спікер парламенту запевнив, що він не має наміру вживати якісь контрдії стосовно заяви Миколи Мельниченка. «Я просто житиму і працюватиму», - сказав спікер. При цьому Литвин підкреслив, що він чергового разу переконується, що «була здійснена велика авантюра, на якій донині намагаються зробити дивіденди».

    Депутат
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.