• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Триндюк: "Обвинувачення Стретовича безпідставні..."
    Опубликовано: 2005-12-01 16:33:00
    Приємно, коли газету читають. Навіть якщо усвідомлення цього приходить разом із проханням спростувати ту чи іншу інформацію. Власне, "Без цензури" нічию позицію не заперечує й не захищає. Але слово надає всім тим, кому є що сказати по суті. Тож сьогодні ми подаємо інтерв'ю Юрія Триндюка, бізнесмена, котрий відгукнувся на інформацію в попередньому номері "БЦ", яка стосувалася безпосередньо його.
     
    Наємо, що йдеться про розмову з народним депутатом Володимиром Стретовичем (інтерв'ю під назвою "Піскун і Маляренко замішані в корупційному скандалі" в № 44 від 25 листопада - 1 ня). Стретович згадував ім'я Юрія Триндюка як людини, що разом із родичами Піскуна, Маляренка та Азарова довела до банкрутства хлібокомбінат. Також із позначкою "редакційне" в матеріалі зазначалося, що сам Триндюк є чоловіком сестри Святослава Піскуна. Цю інформацію ми "запозичили" в Ольги Колінько - головного антикорупціонера часів Леоніда Кучми, яка звинувачувала Піскуна та його близьких у злочинах... Однак Юрій Триндюк від зайвих родичів категорично відмовився.
     
    - Пане Юрію, то ви не є зятем Святослава Піскуна?
     
    - Ні. А з Ольгою Колінько я навіть збирався судитися, але потім передумав... А щодо Піскуна, то він був нашим сусідом, але рік тому переїхав. І більше нас абсолютно нічого не пов'язує.
     
    - Як звуть вашу дружину?
     
    - Наталія Миколаївна. Вона з Донецької області, народилась поблизу Єнакієвого.
     
    - То звідки пішла інформація про ваші родинні зв'язки з Піскуном?
     
    - Можливо, хтось їй надав цю інформацію, але вона її не перевірила, тобто в мене, наприклад, нічого не спитала. Стретович теж висту із цією інформацією, але в мене нічого не уточнював - хто я, звідки мої родичі, як їхнє прізвище тощо.
     
    - Ви передумали судитися з Колінько. А до Стретовича є претензії?
     
    - Щодо Колінько, то такий намір у мене був. Я навіть збирався наймати адвокатів, але, знаєте, лежачого, як то кажуть, не б'ють. А зі Стретовичем я хотів би поговорити, сказати, що я, Юрій Триндюк, десять років займаюся бізнесом, Піскуна знаю як сусіда і не є злочинцем, як про це каже Стретович.
     
    - Власне, не таким важливим є те, чий ви родич, а як те, що, за словами Стретовича, ви довели до банкрутства хлібокомбінат. Але спочатку створили товариство за участю ряду осіб...
     
    - Те, що я створив товариство, не заперечую. У нас із дружиною є маленька дочка, в сусідів - Піскуна і дружини - маленький син, тобто зав'язалося знайомство. Пізніше ми створили товариство, але Світлана (дружина Піскуна. - Ред.) із нього пішла, коли її чоловік обійняв посаду Генпрокурора. Тобто вона за таких умов не хотіла бути в бізнесі.
     
    - Ви були керівником цього підприємства?
     
    - Спочатку так. Потім був інший директор... Тому я готовий відповідати за кожний свій крок і кожний папірець, який я підписував.
     
    - А як щодо того, що це ваше підприємство довело до банкрутства хлібокомбінат?
     
    - Це неправда. Ми взяли цей комбінат, коли в нього не було ніяких перспектив. Ми попрацювали нормально. Виплатили заборгованість по зарплаті. Ще раз кажу: готовий відповідати за кожний крок на цьому підприємстві, показати з паперами в руках, що там було зроблено. Тож усе це безпідставні обвинувачення...
    Без цензури
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.