• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна за 110 днів до виборів
    Опубликовано: 2005-12-07 14:29:00
    "Наша Україна" і досі не визначилася з першим місцем у списку, проти Блоку Юлії Тимошенко застосовують брудні технології, а Соціал-демократи не мають грошей на передвиборну кампанію. Але виправити становище політичні сили обіцяють уже найближчим часом - есдеки будуть блокуватися, а БЮТ - просить захисту у правоохоронців
    Незважаючі на 2-а проведені з'їзди , створення передвиборного блоку та майже затверджений список провладній "Нашій Україні" вдається зберігати інтригу. Досі невідомо, хто буде першим номером списку. В той час як делеговані нашоукраїнці у суботу сказали "ТАК, Ющенку" сам Президент партійному життю сказав НІ.

    Віктор Ющенко, Президент України:
    - Президент повинен представляти широке коло демократичних сил, а не бути тільки ісповідником однієї партії. Я думаю, що від цього українська демократія тільки ває.

    Але прізвище Президента провладний блок таки носитиме, для цього до списку включили племінника та брата глави держави.

    Борис Беспалий, політ рада НСНУ:
    - З юридичної точки зору це вирішує ситуацію, а з політичної точки зору, я думаю, що ні в кого на нашому міжпланетному просторі немає сумніву, блок якого це Ющенка. Це треба як орієнтир для виборців. Це не йому треба, це треба, щоб виборці бачили, де є список Ющенка. Тому, що вибори персоніфіковані.

    А ось блок колишньої соратниці Ющенка - Юлії Тимошенко обіцяє здивувати усіх своїм передвиборним списком. В цьому переконує керівник виборчого штабу БЮТ Олександр Турчинов. Він каже - сенсацію слід очіквати вже в середу ввечері, під час міжпратійного з'їзду. Утім сятковий настрій бютівцям можут спаплюжити численні провакатори. Вони останнім часом , то запрошують українців на День народження Тимошенко до Макдональдсів, то влаштовують у день з'їзду концерт за участю Деміса Русоса та "Тату".

    Олекснадр Турчинов:
    - Це не просто чорний піар, це просто провокація, мета якої - зірвати наш з'їзд і викликати незадоволення людей, які прийдуть на концерт і не зможуть його побачити", - заявив керівник штабу БЮТ.

    Чи не останніми в парламентську передвиборну гонку в Україні включаються соціал-демократи. На відміну від інших політичних сил, з'їзд вони ще не проводили і з остаточним списком однодумців ще не визначились. Можливо поєднаються з Жінками за майбутнє та невіомою пратією "Центр". А поки що обіцяють провести свою передвиборну кампанію дуже скромно. На пишні акції грошей нема.

    Леонід Кравчук:
    - Можна розпочинати голосно, а можна розпочинати тихо. Ми власне йдемо по дорозі, щоб не робити великого галасу, поки для цього немає ні ресурсів відповідних, ні організаційних можливостей, ні багато чого іншого.

    А тим часом у ЦВК очікують вже цього тижня почати реєстрацію перших учасників парламентських перегонів. А Київ на найближчі вихідні знову очікує шквал з'їздів - цього разу вже міжпратійних.

    Андрій Жигулін Бодан Гдаль, Ірина Швайка, 5 канал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.