• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович висту перед активістами Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-12-20 14:11:00
    Віктор Янукович висту з промовою на зустрічі з харківським міським та обласним активом Партії регіонів

    Янукович порушив питання зовнішньої та міжнародної політики нинішньої влади, зупинився на соціально-економічних проблемах, які сьогодні виникли в країні. Він заявив, що «необдумані кроки, різка риторика, «бравурні марші» теперішніх керівників, якими замінили повсякденну роботу, призвели до погіршення стосунків зі стратегічним партнером – Росією».

    Нова влада загнала український народ в глухий кут, - зазначив лідер опозиції. – І повинна понести за це відповідальність. Вперше за останні роки у нас мінусовий зовнішньоекономічний торгівельний баланс. Наші виробники втрачають ринки збуту і банкротіють. Хтось же за це повинен нести відповідальність. – говорить Віктор Янукович.

    На думку лідера Партії регіонів, складна ситуація із забезпеченням зерном складається із-за того, що зараз зерно скуповується за безцінь і вивозиться з країни. А в уай 2006 року були зроблені незначні капіталовкладення, «тому що недосіяли, тому що вивели весь ресурс із села, довели до того, що тонна дизельного пального коштує 12 тонн пшениці. Причина всьому – безвідповідальність, бездарна політика уряду України. І не лише в аграрному секторі, але і практично в кожній галузі економіки України».

    О 13.30 планується прес-конференція лідера Партії регіонів для представників центральних та місцевих засобів масової інформації.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.