• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №297 від 28.12.2005. Про реєстрацію представника Партії Зелених України в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу
    Опубликовано: 2005-12-30 09:11:00

    До Центральної виборчої комісії 27 ня 2005 року надійшла заява Партії Зелених України від 10 ня 2005 року про реєстрацію Третьякова Дмитра Юрійовича представником цієї партії в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу. До заяви додано копію рішення ХІІ позачергового з'їзду Партії Зелених України від 10 ня 2005 року № 3 про затвердження кандидатури представника цієї партії в Центральній виборчій комісії, а також письмову згоду зазначеної особи представляти інтереси партії в Центральній виборчій комісії.

    Розглянувши зазначену заяву та додані до неї документи, Центральна виборча комісія встановила, що вони відповідають вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".

    Враховуючи викладене, відповідно до частин першої-четвертої статті 72 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 11, 12, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати представника Партії Зелених України у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Третьякова Дмитра Юрійовича.

    2. Видати представнику Партії Зелених України у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу Третьякову Д.Ю. посвідчення встановленого зразка.

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

    Обсудить на е Силы Народа

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.