• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Візит Юрія Бойко до Харкова
    Опубликовано: 2005-12-30 09:19:00

    Лідер Республіканської партії України Юрій Бойко побував з робочим візитом у Харкові, де взяв участь у III конференції Харківської обласної організації РПУ, що відбулася в малому залі оперного театру. На конференції особливо зазначалося, що в країні треба докорінно змінювати кадрову політику. Ключові пости повинні займати професіонали.

    Опозиційний блок "Не Так!", куди увійшли РПУ, СДПУ (о), об'єднання "Жінки за майбутнє" й "Центр", має досвідчених управлінців, здатних вивести країну із сьогоднішньої кризи. Вони разом з вченими розробили нову економічну програму, яка може стати основою для майбутнього коаліційного уряду.


    Своїх кандидатів РПУ запропонує і на регіональному рівні. Повного списку кандидатів до місцевих рад, як і на пост харківського мера, республіканці не оголосили, – вони зроблять це до кінця лютого. Але вже тепер відомо, що РПУ висуне свого кандидата на посаду міського голови.


    Запропонована нині пропорційна система виборів передбачає змагання програм партій. Зараз же це замінено боротьбою лідерів політичних рухів. На думку Юрія Бойка, на наступних виборах усе має стати з голови на ноги: партії запропонують виборцям свої ідеології, програмну мету. За ними люди й обиратимуть ту чи іншу силу. Та й партійних сил, які візьмуть участь у виборчих гонках, як вважає лідер РПУ, стане менше.

    Відбудеться перегрупування сил. Більш великі партії поглинуть "карликів", або ті самі розпустяться.


    Питання партійного будівництва переважали й на прес-конференції, яку Юрій Бойко дав в офісі обласної організації РПУ.


    - У списку багато відомих прізвищ, – відповідаючи на запитання харківських ЗМІ, розповідав Юрій Бойко. – Ім'я першого президента України Леоніда Макаровича Кравчука, який очолює список блоку "Не так!", знають у країні від старого до малого.

    Прізвище популярного футболіста, а нині головного тренера збірної України Олега Блохіна, теж немає потреби представляти широкій публіці. Думаю, знають у суспільстві і Юлія Іоффе, який працював у попередніх урядах. Нині він перший заступник голови РПУ. Відомо багатьом також ім'я дипломата Костянтина Грищенка, який займав пост міністра закордонних справ.


    Що стосується, як сказали, "одіозних постатей", то хто такими є? – запитанням на запитання відповів Юрій Бойко, наголосивши, що суспільство дуже змінилося за останній рік, зробивши переоцінку цінностей. Люди переконалися, хто є хто. І багато хто змінив свою думку про героїв Майдану.


    Відповідаючи на запитання про те, чим Опозиційний блок "Не Так!" відрізняється від іншої опозиційної сили – Партії Регіонів, Юрій Бойко зазначив: "Ми виступаємо проти федералізації. Політична ситуація настільки напружена, що будь-який рух у цей бік може привести до порушення цілісності країни".


    Ставили журналісти й запитання щодо назви блоку.


    - Думаю, випадок з назвою нашого блоку – виняток з правил реклами. Нинішня влада веде державні справи не так, як слід було б. Ми і говоримо про це. Той, хто правдиво оцінює сьогоднішній стан справ, теж стверджує: "не так". Будуть інші часи, інше становище, тоді внесемо коригування в назву блоку, – пояснив лідер РПУ.


    Юрій Бойко повідомив, що блок "Не Так!" має прихильників скрізь: і на сході, й у центрі та на заході країни. Він розраховує на симпатії жителів усіх регіонів України. Нині в партії налічується більш як 150 тисяч чоловік, і республіканці у складі блоку "Не Так!" обов'язково потраплять до Верховної Ради.


    - У блоці "Не Так!" – прозорі й зрозумілі для виборців цілі, тому я впевнений, що люди зроблять правильний вибір", – сказав Бойко.

    Прес-служба РПУ

    Обсудить на е Силы Народа

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.