• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №310 від 29.12.2005. Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти"
    Опубликовано: 2005-12-30 09:46:00

    До Центральної виборчої комісії 23 ня 2005 року надійшла заява виборчого блоку політичних партій "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" Трудової партії України, Політичної партії "Інформаційна Україна", Політичної партії "Партія Здоров'я" (скорочена назва - "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти") про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих 17 ня 2005 року на Міжпартійному з'їзді цього виборчого блоку та включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України Блоку Бориса Олійника та Михайла Сироти, а також додані до неї необхідні для реєстрації документи щодо 102 осіб.

    Розглянувши зазначену заяву та додані до неї документи, відповідно до статей 9, 10, 55, 56, 57, частини першої статті 58, частин першої, шостої, сьомої, восьмої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України

    "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку в иборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти", згідно з додатком .

    2. Видати представнику виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у народні депутати України.

    3. Оприлюднити виборчий список кандидатів у народні депутати України від виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" разом із цією постановою в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

    Обсудить на е Силы Народа

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.