• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №311 від 29.12.2005. Про відмову в реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти"
    Опубликовано: 2005-12-30 10:26:00

    До Центральної виборчої комісії 23 ня 2005 року надійшла заява виборчого блоку політичних партій "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" Трудової партії України, Політичної партії "Інформаційна Україна", Політичної партії "Партія Здоров'я" (скорочена назва - "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти") про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих 17 ня 2005 року на Міжпартійному з'їзді цього виборчого блоку та включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти", а також додані до неї документи, необхідні для реєстрації.

    Розглянувши зазначену заяву та додані до неї документи, Центральна виборча комісія встановила неналежне оформлення деяких документів, зазначених у частині першій статті 58 Закону України "Про вибори народних депутатів України", що згідно з пунктом 2 частини першої статті 62 цього Закону є підставою для відмови в реєстрації кандидатів у народні депутати України Центральною виборчою комісією.

    Так, до виборчого списку кандидатів у народні депутати України виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" під № 33 включено Токарева Володимира Анатолійовича, в автобіографії якого відсутні відомості про рік народження.

    Також до виборчого списку кандидатів у народні депутати України виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" під № 39 включено Болтунова В'ячеслава Васильовича, у документах якого виявлено невідповідності в зазначенні місця ання (у виборчому списку - АРК, пос. Зуя, вул. Гридасова, 9, в заяві та декларації - АРК, Білогірський район, пос. Зуя, вул. Гридасова, 9, в автобіографії - м. Сімферополь, бул. Спєра, 34).

    Крім того, до виборчого списку кандидатів у народні депутати України виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" під № 68 включено Повальчука Сергія Леонідовича, у заяві якого відсутнє зобов'язання в разі обрання депутатом протягом місяця після офіційного оприлюднення результатів виборів передати в управління іншій особі належні йому підприємства та корпоративні права у порядку, встановленому законом.

    Відповідно до частини першої статті 58, частини шостої статті 61, пункту 2 частини першої, частин другої, третьої статті 62 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Відмовити в реєстрації кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти", з підстав неналежного оформлення документів, поданих для реєстрації:

    Токарева Володимира Анатолійовича, включеного до виборчого списку під № 33;

    Болтунова В'ячеслава Васильовича, включеного до виборчого списку під № 39;

    Повальчука Сергія Леонідовича, включеного до виборчого списку під № 68.

    2. Копію цієї постанови видати представнику виборчого блоку "Блок Бориса Олійника та Михайла Сироти" у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

    Обсудить на е Силы Народа

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.