• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • БЮТ на виборах міського голови підтримуватиме діючого мера Чернівців Миколу Федорука
    Опубликовано: 2005-12-30 12:54:00

    Заступник керівника Чернівецького обласного виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Сільвія Віщук 29 ня на прес-конференції повідомила, що на виборах Чернівецького міського голови їх блок підтримуватиме діючого мера Миколу Федорука

    Сільвія Віщук зазначила, що, на думку місцевих бютівців, керівником Чернівців має бути не стільки політик, скільки гарний господарник, який зможе забезпечити належний порядок та розвиток міського господарства. За її словами, саме цим параметрам відповідає кандидатура діючого мера Миколи Федорука., який має значний позитивний досвід керування міським господарством.

    Сільвія Віщук повідомила, що Микола Федорук продовжує залишатися позапартійним – представником «партії чернівчан», але до 26 березня у нього є ще час вступити до лав ВО « Батьківщини», якщо у нього виникне таке бажання.

    Вона відмовилася прокоментувати, як діятиме БЮТ, якщо про підтримку Миколи Федорука заявлять його політичні опоненти – Партія Регіонів та СДПУ(О), однак зауважила, що співпраці з цими політичними силами у бютівців ні на парламентських, ні на місцевих виборах бути не може.

    Сільвія Віщук висловила докір НСНУ, представники обласного штабу якого обдзвонюють ів «Батьківщини» і пропонують змінити партійність та працювати від НСНУ у виборчих комісіях. Вона зазначила, що ця прикрість не спричинить протистояння на Буковині НСНУ та БЮТ, адже цілі у них однакові, і йтимуть вони до них паралельними шляхами.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.