• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №308 выд 29.12.2005. Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Виборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!"
    Опубликовано: 2005-12-30 13:58:00

    До Центральної виборчої комісії 24 ня 2005 року надійшла заява В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК! " Соціал-демократичної партії України (об'єднаної), Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє", Політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Центр", Республіканської партії України" (скорочена назва - Виборчий блок політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!") про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих 18 ня

    2005 року на Міжпартійному з'їзді цього блоку та включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК!", а також додані до неї необхідні для реєстрації документи щодо 442 осіб.

    На день подання заяви В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК! " про реєстрацію кандидатів у народні депутати України до Центральної виборчої комісії не подали заяви про згоду балотуватися кандидатом у народні депутати України 8 осіб, включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України цього блоку.

    Відповідно до частини третьої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України " особа, включена партією (блоком) до виборчого списку кандидатів у депутати, яка на день подання заяви партії (блоку) про реєстрацію кандидатів у депутати до Центральної виборчої комісії не подала заяви про згоду балотуватися кандидатом у депутати від цієї партії (блоку), вважається виключеною з виборчого списку партії (блоку) з дня подання заяви партії (блоку) відповідно до пункту 1 частини першої статті 58 цього Закону. Заява такої особи про згоду балотуватися, подана після подання партією (блоком) зазначеної заяви про реєстрацію кандидатів у депутати, не приймається.

    Враховуючи викладене, відповідно до статей 9, 10, пункту 5 частини четвертої статті 11, статей 55, 56, 57, частини першої статті 58, частин першої-третьої, шостої-восьмої статті 61 Закону України "Про вибори народних депутатів України " , керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку кандидатів у народні депутати України В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК! " Соціал-демократичної партії України (об'єднаної), Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє", Політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Центр", Республіканської партії України", згідно з додатком 1.

    2. Вважати виключеними із виборчого списку В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК! " кандидатів у народні депутати України згідно з додатком 2.

    3. Видати представнику В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК! " в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у народні депутати України.

    4. Оприлюднити виборчий список кандидатів у народні депутати України В иборчого блоку політичних партій "Опозиційний блок НЕ ТАК! " разом із цією постановою в газетах "Голос України " та "Урядовий кур'єр " .

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.