• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Йосип Вінський: Газова «криза» – хороше прикриття для відставки уряду. Організаторами «етой пабєди» була СДПУ(О)
    Опубликовано: 2006-01-11 17:14:00

    «Газова криза – хороше прикриття для відставки уряду. Організаторами «етой пабєди» була СДПУ(О)», – заявив сьогодні, 11 січня, перший секретар Політради Соціалістичної партії України, керівник Центрального виборчого штабу СПУ, народний депутат Йосип Вінський під час прес-конференції у Львові.

    «Відставка уряду була для мене прогнозованою. Я уже раніше отримував пропозиції підігравати бажаючим відправити уряд у відставку в обмін на певні політичні дивіденди для нашої партії. Але ми на це не пішли, оскільки є відповідальною політичною силою. Організатори «етой пабєди» – СДПУ(О) – продемонстрували безвідповідальну позицію перед виборами», – наголосив Й.Вінський.

    За його словами, відставка уряду Єханурова не покращить, а погіршить переговори України з Росією щодо постачання газу.

    «Відставка уряду – політичний, соціальний та економічний програш України. Це – шлях до анархії, дезорганізації влади», – підкреслив Й.Вінський.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.