• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Богдан Костинюк: "Тимошенко дається останній шанс виправити ситуацію"
    Опубликовано: 2006-01-16 11:19:00

    "Виборча кампанія до Верховної Ради вступила у вирішальну стадію і певні політичні сили застосовують у ній прийоми, які не йдуть на користь Україні як державі, - сказав сьогодні у розмові з журналістами сайту RAZOM народний депутат - рухівець Богдан Костинюк. - Як інструмент була використана відставка уряду, а основною метою була дестабілізація ситуації в Україні".

    "На жаль, у цьому сценарії взяли участь і колишні помаранчеві сили, зокрема Блок Юлії Тимошенко, - зауважив Богдан Костинюк. - Вони відійшли від помаранчевого ідеалу, врешті-решт, від помаранчевого кольору. У неділю у Львові й Івано-Франківську відбулися народні віча на захист уряду і зокрема на вічі в Івано-Франківську йшлося про те, що Юлії Тимошенко потрібно ще раз оцінити становище і повернути своїй команді помаранчевий колір. Таким чином їй дається останній шанс виправити ситуацію, бо ситуація для української держави є критичною".

    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.