• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лілія Григорович: Червоно-біло-синім словоблудам не ввести народ в оману
    Опубликовано: 2006-01-16 14:22:00

    "Українське суспільство достеменно розуміє ситуацію в країні і добре розбирається хто є хто, – сказала в інтерв‘ю власному кореспонденту виборчого блоку “Наша Україна”, народний депутат Лілія Григорович, коментуючи вчорашнє віче у Львові. – І ніяким червоно-біло-синім та іншим словоблудам не ввести його в оману".

    "Одна із журналісток, – розповіла Григорович, – запитала: чого ви приїхали до розчарованого Львова? Відповіддю їй була реакція 10-тисячного зібрання львів‘ян. Вони так же пристрасно, як свого часу на київському Майдані, скандували “Слава!” і “Ганьба!”, добре знаючи, хто чого заслуговує. Ми навіч бачили, що львівська громада не розчарована, а зачарована помаранчевою командою народного Президента. Люди глибоко розуміють складну політичну ситуацію, її причини. Вони знають, які сили і чому відправили у відставку уряд Юрія Єханурова, хто і чому по-зрадницьки повівся у час газової кризи. Це п‘ята колона намагалася зігнути нас перед Москвою".

    "Львівський Майдан палко підтримує нову владу, – наголосила Лілія Григорович. – Цим віче ми розпочали серію передвиборчих політичних акцій по всій Україні. Мета їх прозора і зрозуміла: правдиво розповісти людям про ситуацію в Україні, про мету виборчого блоку “Наша Україна”. Ми прагнемо, щоб на березневих виборах було обрано народний парламент, а не такий, який маємо сьогодні. Щоб Верховна Рада була справжнім виразником національних інтересів українського народу".

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.