• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олег Тищенко: Антипрезидентські сили розігрують сценарій «чим гірше, тим краще» у відношенні до свого власного народу
    Опубликовано: 2006-01-16 14:27:00

    Голова Рівненської міської організації Конгресу Українських Націоналістів Олег Тищенко, коментуючи останні події у парламенті, висловив свою точку зору. Він, зокрема, зазначив: «Антипрезидентські сили розігрують сценарій «чим гірше, тим краще» у відношенні до свого власного народу. Депутати від Партії регіонів «винними» в газовій кризі називали Івченка та Плачкова – тих, від кого залежав успіх «газових» переговорів з Росією. Їх і пропонували на тому злощасному для уряду сесійному засіданні відправити у відставку. Та керівник Конгресу Українських Націоналістів й водночас голова НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко в ефірі «5 каналу» на це зауважив: «Висловлювання Юлії Володимирівни є нічим іншим, як просто передвиборчим піаром, адже як Юлії Володимирівні, так і Вікторові Януковичу сьогодні дійсно вигідно розірвати ті налагоджені стосунки, які ми в цій угоді підписали». Про це повідомив 16 січня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Він також додав: «Ми вперше зробили вірно, що розірвали те порочне бартерне коло, яке заводило в кабалу Україну щодо газової залежності від інших держав, і отримали ціну в розмірі 95 доларів, яка є кращою, ніж для будь-яких наших сусідів на сьогоднішній день».

    «Тож можемо констатувати, – продовжує Олег Тищенко, – що «західний» чи «східний» вектори орієнтації для України знову постали на зламі 2005-2006 років з особливою гостротою. І частина народних обранців, як це бувало в нашій історії вже не раз, випробовування самостійністю не пройшла. Верховна Рада має як і раніше право відправляти Кабмін у відставку, а затверджувати новий його склад – отримає лише після виборів 2006 року. І хоча закон забороняє виконувати уряду обов’язки більш ніж протягом 60 днів після відставки, якраз стільки часу залишається до виборів. Народний Президент Віктор Ющенко заявив, що Кабмін Єханурова працюватиме до виборів і без усіляких додатків «в.о.». «КУН» разом з іншими учасниками Блоку «Наша Україна» одностайно підтримує Президента Ющенка у цій передвиборчій боротьбі, закладником якої став ефективно діючий уряд».

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.