• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Литвин чекає пропозицій депутатів
    Опубликовано: 2006-01-16 15:09:00

    Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликав лідерів парламентських фракцій внести свої пропозиції щодо кандидатур на посаду суддів Конституційного Суду.

    Про це він заявив у понеділок у ході погоджувальної наради лідерів парламентських фракцій і комітетів, повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

    "Якщо вас не влаштовують ті кандидатури, які вносилися раніше, пропонуйте свої", - відзначив Голова ВР.

    При цьому лідер Народного блоку Литвина підкреслив, що Конституція України передбачає паритетне формування Конституційного Суду президентом, з'їздом суддів і Верховною Радою.

    Наємо, що ВР вже тричі не змогла провести вибори суддів КС через те, що більшість народних депутатів відмовлялися брати бюлетені для голосування. Планується, що на поточному пленарному тижні Верховна Рада розгляне приблизно 74 питання, у тому числі 10 законопроектів, внесених Кабінетом Міністрів, 2 - президентом, і ще три, котрі визначені президентом як невідкладні.

    18 січня, Верховна Рада працюватиме цілий пленарний день і розгляне законопроект про внесення змін до бюджету щодо соціального захисту дітей війни.

    Володимир Литвин звернувся до керівництва парламентських комітетів із проханням розглянути ті закони, що повернуті у Верховну Раду з пропозиціями президента. При цьому він підкреслив, що таких законів нагромадилося занадто багато.

    Голова ВР також повідомив, що в п'ятницю, 20 січня, планується закриття поточної, VIII сесії ВР України IV скликання. Відповідно до проекту порядку денного, закриття сесії заплановане на 12:00.

    Прес-служба Народної Партії

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.