• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шкіль: Влада почала маніпулювати людьми так само, як і за Кучми
    Опубликовано: 2006-01-16 16:24:00

    Народний депутат України (фракція БЮТ) Андрій Шкіль здивований офіційною інформацією МВС про десятитисячний мітинг у Львові, проведеного „Нашою Україною” на захист Юрія Єханурова та газових угод з Росією. Про це повідомляє офіційний сайт БЮТ з посиланням на нардепа.


    „Я все своє політичне життя провів на майданах і площах і прекрасно орієнтуюся в кількості людей на мітингах. За моїми даними, в неділю у Львові на захист Єханурова зібралося близько півтори тисячі людей, з них більш як ина були звезені владою на автобусах. Виходить, що влада почала маніпулювати людьми так само, як і за Кучми”, ― сказав він.


    Шкіля обурило застосування адмінресурсу з боку місцевої львівської влади. „Губернатор Олійник зізнався, що місцева адміністрація допомагала збирати людей на мітинг та виготовляла агітаційну продукцію. Остання, зокрема, містила і образи на адресу Блоку Юлії Тимошенко. Це не позиція сильної політичної сили. Тільки тоді, коли не вистачає аргументів вдаються до лайки”, ― наголосив нардеп.

    Вголос

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.