• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Блок Костенка і Плюща оприлюднив першу п’ятірку кандидатів до Київради
    Опубликовано: 2006-01-18 09:31:00

    На київській міській та міжпартійній конференції Українського народного блоку Костенка і Плюща, яка відбулася вчора, 16 січня, у Будинку архітекторів, було затверджено список кандидатів від УНБ до Київської міської ради та районних у місті Києві рад. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив народний депутат України Олександр Слободян, який і став першим номером у списку блоку до Київради. Загалом перша п’ятірка списку виглядає наступним чином: Олександр Слободян, Василь Барткыв, Олександр Жигун, Андрій Кобринський та Сергій Ясинський

    Як відзначив під час прес-конференції кандидат від УНБ на посаду Київського міського голови Валерій Асадчев, «головними критеріями формування списку був професійний рівень кандидатів та чистота їхньої репутації». На його думку, саме від цього залежить те, яким буде Київ у найближчі роки.

    Київ Прес Інформ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.