• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Євген Марчук: “Найбільша проблема нинішньої влади – уникнути звинувачень у використанні адмінресурсу”
    Опубликовано: 2006-01-18 09:41:00

    Євген Марчук, лідер виборчого блоку “Євген Марчук - “Єдність” вважає, що учасникам виборчих перегонів сьогодні не потрібно підписувати якісь політичні меморандуми чи укладати між собою угоди, аби запобігти використанню адмінресурсу та уникнути нечесних виборів. Про це він заявив у інтерв’ю 5 каналу. Такого роду документи, на думку авторитетного політика, нічого не дадуть.

    “Найкращий документ - це Конституція і закон “Про вибори народних депутатів”. Цього цілком достатнь”, - вважає Євген Марчук.

    А щодо використання владою адміністративного ресурсу то на його думку: “... влада має робити все, аби її не “застукали” у використанні адмінресурсу. Застосування адмінресурсу може сконсолідувати деякі політичні партії чи блоки, які йдуть на вибори, у таку конфігурацію, якої влада і близько не очікує. Щодо учасників виборчого процесу, то в них немає змоги якимось чином зробити вибори нечесними”, - наголосив Євген Марчук.

    Прес-служба партії Свобода

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.