• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Кінаха теж підтримає на виборах діючого мера Одеси
    Опубликовано: 2006-01-18 10:22:00

    Одеська міська організація Партії промисловців та підприємців України провела другий етап своєї конференції. Серед питань, які розглянули учасники заходу – партійна програма на місцеві вибори 2006 року.

    Були затверджені списки кандидатів у депутати Одеської міської Ради та у депутати облради від Одеси.

    Обрані делегати на обласну конференцію ПППУ.

    Партійці висунули і кандидата на посаду Одеського міського голови. Ним став нинішній мер міста – Едуард Гурвіц.

    За словами голови Одеської обласної організації Партії промисловців і підприємців Олега Нагаткіна, вибір цей є невипадковим.

    „Всі одесити достатньо добре знають біографію нинішнього мера. Він став одним з перших успішних підприємців міста Одеси, який очолював свого часу достатньо успішне комерційне підприємство - кооператив „Екополіс”. Едуард Гурвіц має досвід і знання у бізнесі, знає потреби і біди підприємців. З іншого боку він має досвід професійного керівника – від Жовтневого райвиконкому Одеси до мера і багаторічної роботи у Верховній Раді. Міський голова, як ніхто інший, знає потреби звичайних одеситів і як організувати плідну роботу міського господарства.

    Ми бачимо, що за вісім місяців праці Едуарда Гурвіца на посаді мера, покращується вигляд міста – проводиться ремонт житла, автошляхів, ліфтів.

    Наша партія особливо вітає таку ініціативу як проведення земельних аукціонів. Нарешті ми зрозуміли на якому скарбі стоїть Одеса, скільки цей скарб коштує і як достатньо бездарно його розбазарювали попередні міські керівники.

    Мені здається, що кроки які нині робить Едуард Гурвіц на посаді мера – повністю співпрадають з надіями нашої партії щодо майбутнього нашого міста. Тому будемо його підтримувати і допомагати у його добрих справах”, сказав пан Нагаткін.

    Він висловив надію, що обрана у 2006 році Одеська міскрада буде робити реальні кроки для розвитку міста, а не лише на користь певних фінансово промислових груп.

    „Я вірю і бачу, що це цілком можливо. Є достатньо багато людей, які вболівають за майбутнє Одеси. Але, головна наша надія - на перемогу нинішнього мера.

    Вперше за останні 12 років вибори в Одесі, мені здається, пройдуть без жорсткого протистояння. Є впевненість, що це будуть демократичні і спокійні вибори. Одеса цього потребує”.

    Вже сьогодні Партії промисловців і підприємців України вдалося, спільно з міською владою, реалізувати кілька важливих ініціатив.

    Це програма пов”язана з покращенням роботи житлово-комунального господарства. Ії партійна організація розробила ще влітку минулого року. Саме нинішній міськвиконком реалізує низку викладених у зній програмі пропозицій.

    На найближчій сесії міської Ради буде розглянутий і запропонований Партією промисловців і підприємців України план розвитку зелених насаджень в Одесі. На думку партійців, проблема збереження екології рідного міста є серед найважливіших і перспективних кроків. Запропонований на розгляд депутатів план розробили фахівці екологічного департаменту ПППУ.

    У стадії обговорення, тим часом, нині перебувають програми присвячені – перспективам будівництва соціального житла, підтримці (працевлаштуванню) молоді і таке інше.

    Ігор Столяров, ELCOMART Выборы 2006

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.