• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • БЮТ пропонує співпрацю СПУ та "Нашій Україні"
    Опубликовано: 2006-01-18 11:24:00

    Блок Юлії Тимошенко готує документ про співробітництво, який запропонує підписати Соціалістичній партії і виборчому блокові "Наша Україна". Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник керівника виборчого блоку БЮТ Микола Томенко.

    Як передає кореспондент Лігабізнесінформ, якщо соціалісти і блок "Наша Україна" погодяться підписати такий документ, то, за словами М.Томенко, усі громадяни зможуть побачити, які зобов'язання бере на себе кожна з політичних сил. Представник БЮТ відзначив, що головною умовою для блоку буде "не зрадити Україну і не зрадити Майдан".

    М.Томенко завірив журналістів, що документ готується відповідно до європейських норм, і в ньому будуть чітко виписані цінності, які підтримують політичні сили. Заступник керівника БЮТ розповів, що в документі будуть прописані умови висування Прем'єр-міністра. За словами М.Томенка, та сила, яка набере найбільше голосів, матиме право на вибір: висувати кандидатуру Прем'єр-міністра або спікера.

    Представник керівництва блоку відзначив, що партії, які підпишуть документ, візьмуть на себе зобов'язання не укладати угод з конкретним переліком політичним сил. М.Томенко при цьому підкреслив, що, імовірніше всього, це будуть комуністи і Партія регіонів. Що стосується Блоку Литвина, то це за словами М.Томенка, стане предметом дискусій, оскільки БЮТ виступає проти співробітництва з цим блоком, тоді як "Наша Україна" - за.

    Наємо, днями, знаходячись з робочим візитом у Львові, лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що ніколи не ставила самоціллю одержання посади Прем'єр-міністра. Відповідаючи на питання журналістів, чи буде вона вимагати посади Прем'єра у випадку коаліції з "Народним Союзом "Наша Україна" у новому парламенті, Ю.Тимошенко підкреслила: "Єдине, чого я хочу - це відстоювати інтереси України і Ющенка. Зрештою, тепер уже пізно "вимагати" посади Прем'єр-міністра в Президента, тому що тепер це вирішує не Президент, а народ України".

    Прес-служба БЮТ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.