• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наших" - Б'ЮТь?
    Опубликовано: 2006-01-18 11:54:00

    Цими днями Юлія Тимошенко проводить свій тур західноукраїнськими областями. Наразі найскандальнішим виявився позавчорашній вояж до Чернівців. Спершу прес-служба БЮТу повідомила, що літак із Тимошенко нібито не випускали з Києва. Однак навіть тоді, коли Юлія Володимирівна приземлилася на Буковині, шлейф неприємностей продовжився.

    На її п'яти- чи, за іншими даними, семитисячний мітинг на Соборну площу прийшли, зокрема, й прибічники "Нашої України". Як повідомила агенція УНІАН, кількадесят активістів "Молодіжного союзу "Наша Україна" вигукували "Ющенко", а в руках тримали плакати образливого для Тимошенко змісту. Приміром, із написом "Перша п'ятірка Кремля" та зображеннями Януковича, Тимошенко, Симоненка, Шуфрича та Литвина, з абревіатурою "ТЛЯ" (Тимошенко, Литвин, Янукович).

    Урешті між прихильниками "нашоукраїнців" та БЮТівцями виникла сутичка. Прес-служба "НУ" стверджує, що "тимошенківці" хотіли спровокувати бійку. "Невідомі люди" знищили кілька "нашоукраїнських" плакатів, а від "натиску" прихильників Тимошенко постраждали кілька активістів МСНУ. Бешкетників було затримано (вчора їх випустили), порушено адміністративну справу, яку, за повідомленням прес-служби "Нашої України", вже передали до суду.

    Цитата

    Юлія Тимошенко в Чернівцях:

    - Наша команда, яка прийде до нового парламенту, не матиме ніякої коаліції ні з Партією регіонів Віктора Януковича, ні, не дай Бог, із комуністами. Я вам це обіцяю. Ми або з Ющенком створюємо коаліцію, а у випадку інших форматів інших політичних сил між собою можемо залишитися в парламентській опозиції. Мені здається, так буде найчесніше.

    Газета "Україна молода"

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.