• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найпершим задекларував своє бажання стати мером Івано-Франківська головний «пластун» України Олександр Сич
    Опубликовано: 2006-01-18 11:58:00

    17 січня про свій намір балотуватися на посаду міського голови Івано-Франківська заявив під час засідання прес-клубу реформ голова Всеукраїнської організації «Пласт», історик за фахом, дослідник національно-визвольного руху Олександр Сич.

    Уродженець Волині Олександр Сич – колишній гуманітарний заступник нинішнього голови міста Івано-Франківська. Під час помаранчевої революції був координатором місцевого майдану, чільник Конгресу українських націоналістів. Під час минулих парламентських виборів Олександр Сич був керівником виборчого штабу покійного нардепа Слави Стецько. Як сам стверджує, «з влади пішов за власним бажанням».

    «Я хочу творити чисту і чесну владу», – не втомлювався повторювати представникам ЗМІ Олександр Сич. На запитання журналістів, чи означає його добровільний вихід з команди нинішньої міської влади Івано-Франківська те, що вона, можливо, є «не чистою і не чесною?, – зазначив: «Я не збираюся будувати свою кампанію на критиці тієї системи влади, у якій три роки працював. Я хочу втілити своє відмінне бачення на те, як має розвиватися місто Івано-Франківськ, яке має бути європейським не лише в центрі, а й у спальних районах».

    «Я хочу заручитися широкою підтримкою політичних сил, – заявив Олександр Сич. – Проте, я не буду працювати з комуністами, бо їхня ідеологія україноненависна, і не хочу підтримки з олігархічних партій – СДПУ(О) і Партії регіонів».

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.