• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК № 279 від 25.01.2006. Про скасування реєстрації кандидата в народні депутати України Єнько Л.В., включеної до виборчого списку "Громадянського блоку ПОРА-ПРП"
    Опубликовано: 2006-01-27 11:37:00

    До Центральної виборчої комісії 24 січня 2006 року надійшла заявакандидата в народні депутати України Єнько Лариси Василівни, включеної до виборчого списку "Громадянського блоку ПОРА-ПРП" під № 171, про відмову балотуватися та відкликання своєї заяви про згоду балотуватися кандидатом у народні депутати України на виборах 26 березня 2006 року.

    Розглянувши зазначену заяву, Центральна виборча комісія встановила.

    Згідно з пунктом 1 частини першої статті 64 Закону України "Про вибори народних депутатів України" звернення кандидата у народні депутати України після його реєстрації Центральною виборчою комісією з письмовою заявою про відмову балотуватися кандидатом у народні депутати України є підставою для прийняття Комісією рішення про скасування реєстрації такого кандидата у народні депутати України з виключенням його з виборчого списку політичної партії (виборчого блоку політичних партій).

    Враховуючи викладене, відповідно до пункту 1 частини першої, частин п'ятої та сьомої статті 64 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11, 12, 13, пунктом 9 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Скасувати реєстрацію кандидата в народні депутати України Єнько Лариси Василівни, включеної до виборчого списку "Громадянського блоку ПОРА-ПРП" під № 171.

    2. Виключити Єнько Л.В. з виборчого списку "Громадянського блоку ПОРА-ПРП".

    3. Копії цієї постанови надіслати Єнько Л.В. та видати представнику "Громадянського блоку ПОРА-ПРП" в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.

    Голова Центральної виборчої комісії Я. ДАВИДОВИЧ

    Прес-служба ЦВК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.