• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Стретович: Основне досягнення - це свобода громадянина
    Опубликовано: 2006-01-27 14:08:00

    Голова Християнсько-Демократичного Союзу Володимир Стретович у своїй відповіді на питання Ольги Герасимюк "Що ж змінилось за останній рік в Україні" зазначив, що український громадянин відчув, що він може впливати на владу. "Основне досягнення - це свобода громадянина" - наголосив він, додавши, "що основна ознака демократичної держави в тому, коли свобода персональна конвертується у свободу економічнуб у нас поки що це не відбувається, тому що згідно статті 19 Конституції всі установи державні повинні діяти в межах закону, а закони, котрі б регулювали економічні відносини, ми поки що не змогли змінити." -

    Він також розповів, що у Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, який він очолює, за останній рік надійшло біля 7000 звернень, що свідчить про велику громадську активність жителів України.

    Серед негативів Володимир Стретович відмітив, що не була реформована правова гілка влади, зокрема прокуратура. Він зазаначив, що в цей рік "ми тільки почали лікувати державу".

    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.