• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Опозиційний блок НЕ ТАК!" не піде на угоду з "помаранчевими"
    Опубликовано: 2006-01-28 09:53:00

    27 січня лідер СДПУ(О), що входить до "Опозиційного блоку НЕ ТАК!", Віктор Медведчук і його заступник Михайло Папієв у рамках триденного візиту по Дніпропетровської області відвідали Кривій Ріг.


    Відповідаючи на запитання виборців щодо структури майбутньої Верховної Ради, Віктор Медведчук заявив: "У майбутньому парламенті фракція "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" ніколи не піде на будь-які угоди з "помаранчевими", будь то соціалісти, БЮТ, "Наша Україна" або будь-хто інший із численних "авторів" нинішнього "економічного чуда", що вже загує перерости в національну катастрофу".


    "Вони не тільки збрехали на Майдані, обіцяючи те, що ніколи не збиралися виконувати, вони брешуть і сьогодні, розповідаючи про те, що все обіцяне українському народу напередодні виборів уже зроблене", - сказав він.


    "Я знаю, що в країні досить розумних і відповідальних політичних сил, які здатні в результаті виборів прийти в парламент і створити коаліцію без "помаранчевих". Саме це є головною умовою виходу країни із кризи. Це й стало головною метою "Опозиційного блоку НЕ ТАК!", - підкреслив Віктор Медведчук.

    Прес-служба СДПУ(О)

    «Обсудить на е Силы Народа»


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.