• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Парламентські політичні шлюби
    Опубликовано: 2006-01-28 10:05:00

    Кожен за себе, один Бог за всіх. Це гасло відважних завойовників Дикого американського Заходу та в'язнів сталінських концтаборів якнайкраще відтворюють атмосферу цьогорічних виборчих перегонів. Їх учасники - кожний в міру вмінь та натхенння - пруть свого плуга до фінішної прямої. Говорять при цьому про можливе блокування у наступному парламенті якось невпевнено, крізь зуби і відводячи очі в бік.

    Хто не за нас, той проти нас. Але лише на час передвиборних перегонів. У Парламенті політичні шлюби можливі, заявляють фаворити виборів - 2006. Керівник передвиборної кампанії синьо-білих збиріє прес-конференцію у столиці в той час, коли Віктор Янукович їздить регіонами. Кушнарьов обіцяє, що за наступні два місяці відвідають усі регіони, деякі й по два рази.


    Євген Кушнарьов, керівник передвиборної програми Партії регіонів:
    - После виборов ми готови вести переговори со поличическими силами учитывая результати виборов. Мы готови создавать коалицию. Сегодня ми соперники, а потом ми будем учасниками переговорами. Это уже совсем другой жанр.


    Натомість нашоукраїнці вже зараз пропонують руку і серце БЮТу, ПРП, соціалістам, УНП - Костенка-Плюща. Керівник передвиборної кампанії НСНУ Роман Безсмертний наголошує - нашоукраїнці насамперед прагнуть відновити команду Майдану. Переговори призначено на 30 січня.


    Роман Безсмертний, керівник передвиборної кампанії НСНУ:
    - Сторони, які отримали документи, готові вести переговори. Всі, я ще раз кажу.
    Тимошенко блокуватися до виборів ще не погодилася, проте раніше вона неодноразово наголошувала, що із "Нашою Україною" передвиборну гонку пробіжить паралельними доріжками, але не однією. Мороза обурює розподіл посад ще до парламенських виборів. Патріота Зінченка наче до блоку й не кликали. Проте колишній держсекретар не проти "Нашої України", якби з нього пішли 4-5 людей. Спікер Парламенту Володимир Литвин не ризикує нині прогнозувати яким буде розподіл сил у Верховній Раді і чи буде вона консолідованою.


    А от голова Секретаріату Президента Олег Рибачук нині заявив, що Президенту з нинішніми нардепами працювати важко. А от наступний Парламент він цілком ймовірно зможе розпустити.


    5 канал

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.