• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вінницька міська рада оскаржує рішення суду про “недоформування” виборчком
    Опубликовано: 2006-01-28 11:50:00

    Про недопущення до жеребкування на участь у міській виборчій комісії представників Комуністичної партії та Народного руху України повідомлялось раніше. Наємо, що суд задовольнив заяви міських осередків КПУ та НРУ і зобов’язав міську раду провести повторне формування міськвиборчкому, тому останній доведеться змінювати склад комісії. Щоб вкотре не проводити жеребкування, планувалося, що включати нових ів у діяльність виборчкому будуть в робочому порядку чи на певному етапі.


    Втім, як повідомив голова Вінницької міської виборчої комісії Валерій Кожухар, для нього наразі не є проблемою, яким чином прийняти до комісії представників КПУ та НРУ. За його словами, комісія вже працює в складі, обраному жеребкуванням, а перекомплектуванням має перейматися міська рада. І переймається — у п’ятницю вона звернулася до апеляційного суду із заявою про перегляд рішення суду першої інстанції.


    Як вважає заступник міського голови Володимир Слишинський, що координує діяльність юридичного управління, рішення ради про недопущення до участі у жеребкуванні комуністів і РУХівців законне, бо вони подали документи, які не відповідають вимогам чинного законодавства. Через це міська рада й звернулася до апеляційного суду. Він також запевняє, що рада виконає рішення обласного суду, навіть якщо він залишить в силі рішення попереднього. Але, разом з тим, Володимир Іванович не знає, як можна включити до складу комісії нових ів, бо у поданих ними документах немає всіх необхідних реквізитів і не можна навіть визначити, які посади в комісії можуть займати представники названих політичних сил.


    Наталія Гончарук, Місто

    «Обсудить на е Силы Народа»


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.