• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Омельченко балотуватиметься на посаду Київського міського голови як самовисуванець
    Опубликовано: 2006-01-28 12:12:00

    Олександр Омельченко балотуватиметься на посаду Київського міського голови на виборах 26 березня як самовисуванець. Про це повідомив голова Київської міської партійної організації Української партії “Єдність”, депутат Київради Валентин Дрозденко.


    "Наскільки мені відомо, Олександр Олександрович буде балотуватись як самовисуванець, він не буде представляти якусь одну політичну силу. І з нашого боку ми будемо його підтримувати на цих виборах”, - зазначив Дрозденко.


    Він нав, що рішення про підтримку кандидатури Омельченка було ухвалено на міжпартійному з’їзді блоку “Євген Марчук – “Єдність” за однієї умови - щоб “він обирався як Київський міський голова від киян, а не від якоїсь політичної сили”.


    “Що стосується Євгена Марчук, то, дійсно, такі пропозиції обговорювалися серед представників партії “Свобода”, але Євген Кирилович не прийняв відповідне рішення. І тому відповідних рішень ні міжпартійного з’їзду, ні партійної конференції по цьому питанню не приймалося. Ми будемо сися на ті рішення, що були прийняті вищою інстанцією – міжпартійним з’їздом. Наша підтримка буде надана Київському міському голові Омельченку”, - додав Дрозденко, коментуючи інформацію деяких ЗМІ про можливість висунення кандидатом від блоку на виборах мера Києва Євгена Марчука.


    КиївПресІнформ

    «Обсудить на е Силы Народа»


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.