• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Опозиційний блок "НЕ ТАК!" подав скаргу на телеканал "Студія 1+1"
    Опубликовано: 2006-01-28 12:37:00

    Під час учорашнього засідання ЦВК частково задовольнила скаргу "Опозиційного блоку "НЕ ТАК!" на телеканал "Студія 1+1".


    "Опозиційний блок "НЕ ТАК!" звинуватив телерадіокомпанію "Студія "1+1" у порушенні принципів проведення виборчого процесу й агітаційної компанії з виборів народних депутатів України.


    Зокрема, блок стверджував, що телеканал відмовив у розміщенні його відеоролика, у якому один з кандидатів у народні депутати від блоку казав, що "помаранчеві вожді завели Україну в соціальну й економічну кризу".


    Юрист телекомпанії уточнила, що "Студія 1+1" не відмовляла в розміщенні політичної реклами, а запропонувала змінити її зміст, оскільки у цьому висловлюванні кандидата в народні депутати від блоку «НЕ ТАК!» простежується асоціація з одним із суб’єктів виборчого процесу. "Відповідно до законодавства цей суб’єкт виборчого процесу може звернутися на телеканал із вимогою опротестувати недостовірну інформацію, щоб виключити таку вірогідність, ми запропонували блоку "НЕ ТАК!" надати інший ролик або змінити наданий матеріал», - сказала юрист телеканалу.


    Блок "НЕ ТАК!" у скарзі також наполягав на тому, щоб зобов’язати телеканал "1+1" розмістити відеоролик в ефірі.


    ЦВК визнала бездіяльність телекомпанії в нерозгляді агітаційних матеріалів, представлених блоком "НЕ ТАК!". Комісія також вважає, що "Студія 1+1" порушила права суб’єкта виборчого процесу на ведення агітаційної кампанії.


    ЦВК зобов’язала телеканал повторно розглянути звернення блоку щодо розміщення рекламного ролика.

    Депутат

    «Обсудить на е Силы Народа»


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.