• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виборчий список Блоку "Наша Україна" на вибори до Київради очолив В’ячеслав Брюховецький
    Опубликовано: 2006-01-28 14:06:00

    Сьогодні, 28 січня 2006 року, відбулася Міжпартійна конференція столичних організацій партій "Наша Україна" та Народного Руху України. На виборах до Київради та районних рад столиці "Наша Україна" створила блок із НРУ.

    Конференція зокрема ухвалила рішення щодо першої п’ятірки Виборчого списку блоку "Наша Україна" на виборах до Київської міської ради. Список очолив президент Національного університету "Києво-Могилянська Академія" В’ячеслав Брюховецький. На другій позиції списку – голова правління АТ "Холдингова компанія Київміськбуд" Володимир Поляченко, на третій - засновник відомої медичної клініки Ольга Богомолець, четвертий номер - начальник Головного управління МВС у м.Києві Віталій Ярема, п’ятий – голова правління ВАТ "Державний ощадний банк України" Олександр Морозов.

    Блок "Наша Україна" вважає, що Київрада повинна складатися не з політиків, а з фахівців – людей, які відбулися як професіонали та здатних ухвалювати міські рішення, виходячи зі свого життєвого та професійного досвіду. Президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" Вячеслав Брюховецький - успішний менеджер, який "підняв" Києво-Могилянську академію до рівня елітних європейських вузів та зробив академію визнаним у світі українським брендом. Голова правління "Київміськбуду" Володимир Поляченко - будівничий, "Київміськбуд" під його керівництвом став успішним підприємством, яке забезпечує десятки тисяч киян гідною роботою та високою зарплатою. Засновник відомої у Києві та далеко за його межами клініки Ольга Богомолець не тільки безпосередньо допомогла тисячам хворих, але й зібрала чудову команду й організувала у своїй клініці чи не найякісніший в Україні лікувальний процес. Начальник київської міліції Віталій Ярема - фаховий слідчий, який особисто розкрив не одну сотню злочинів і довів їх до суду. Голова правління "Ощадбанку" Олександр Морозов – менеджер та фінансист, який знає, як вирішувати найскладніші економічні проблеми.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.